donderdag 11 juni 2009

Boerenkool met worst.

Op de foto hieronder zie je de bladkool staan die ik speciaal voor onze cavia's al vroeg gezaaid had. Zoals je ziet groeit de kool enorm goed en hebben de cavia's er al een aantal keer een maaltje van gegeten.
Onze kinderen hebben de kool ook zien groeien en ze zijn inmiddels wel op de hoogte wat voor een kool dat is (ze zijn 9, 7 en 6).
Onze kinderen mogen om beurten op zaterdag kiezen wat we gaan eten en dan mogen ze helpen met het eten klaar te maken.
Nu moet je weten dat onze oudste en jongste dus allebei dus gek zijn op boerenkool met worst. Onze jongste had afgelopen zaterdag de beurt om te kiezen wat we gingen eten en wat koos hij: juist, boerenkool met worst. Met de mededeling dat wij ook best wel wat van die boerenkool mochten eten en dat de cavia's niet alles hoefde op te eten. Dus zo gezegd zo gedaan, wij aten begin juni boerenkool met worst. Gelukkig was het niet heel erg warm en het smaakte nog best lekker.
Ik heb ook nog een foto gemaakt van de tuinbonen, ze staan er echt heel erg mooi bij en ik denk dat we er dit weekend wel een leuk maaltje af kunnen halen.2 opmerkingen:

 1. Apart......zo midden in de lenteperiode !!!

  Heb je de toppen van de tuinbonen ook ergens in verwerkt??
  Ik lees bij iedereen, dat ze lekker zijn.

  Groetjes Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een grappig verhaal over de boerenkool. Bij jullie heeft dus werkelijk het hele gezin ervan gesmuld, inclusief de cavias. ;-)

  Leuke blog!

  BeantwoordenVerwijderen