donderdag 18 april 2013

Alles wordt groener

We hebben er even op moeten wachten maar dan krijgen we ook wat. Afgelopen zaterdag stond ik tijdens de voetbalwedstrijd van mijn zoon met wat vaders te praten dat alles er nog zo grijs en grauw uitzag, maar met de voorspellingen van deze week zal het wel goedkomen, zeiden we. En wat gaat het hard opeens, overal zie je de bomen en struiken uitlopen.
 
Vorige week heb ik een tunneltje neergezet in de tuin, ik heb er sla- en andijvieplantjes ingezet; gekocht bij het tuincentrum.


Verder is de spinazie in het kasje ook hard gegroeid, ik heb er vandaag 150 gram van geoogst. Dat is niet veel maar we gaan er wat lekkers van maken: hier kun je vinden wat ik ermee ga maken.

Inmiddels bloeien de kievitsbloemen ook, die vind ik zo leuk. Hier bij huis heb ik al een aantal keer bollen in de grond gestopt maar deze zijn nog nooit opgekomen. In de volkstuin doen ze het wel.

1 opmerking:

  1. Ik ben ook zo dol op kievitsbloemen, maar in mijn tuin willen ze ook niet. Lekker hè, dat er nu tenminste wat groeit! Hier vandaag de hele dag regen, maar die was ook welkom.

    BeantwoordenVerwijderen