zaterdag 12 juni 2010

Onkruid wieden en gaten vullen

Na alle regen van afgelopen week en de hoge temperaturen was het onkruid uit de grond geschoten. Gelukkig zijn ook de groenten erg goed gegroeid, doen we het toch allemaal niet voor niks. Gisteren en vandaag ben ik druk bezig geweest om het onkruid te verwijderen, ik ben nog niet klaar maar het effect is er al.

Het is ook meteen het moment om te kijken of er nog gaten vallen, die kunnen nu meteen weer opgevuld worden.

Het nadeel van het natte weer is dat er allemaal rare beesten uit de sloot komen en tussen je spullen kruipen, zo ben ik mij gisteren rot geschrokken omdat er plotseling een dikke pad uit een zak potgrond kwam springen waar ik net grond uit stond te graaien. Gelukkig was er verder niemand op de tuinen anders hadden ze allemaal komen kijken waarom Ellen zo stond te gillen.
Ook liep er een vreemd beest door de tuin, het leek het meest op een salamander maar of het er echt één was???
Vandaag ben ik gelukkig geen grote beesjes tegen gekomen.


5 opmerkingen:

 1. Ha Ellen, ik moest om je lachen kan me voorstellen dat je, je naar bent geschrokken, ik ben ook geen held met die beesten. Heb je trouwens niet horen gillen hier, hihi.

  Gr Stina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb dat ook, met die padden! Ik schrik er altijd weer van. Je tuin ziet er mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er dan meteen weer zo mooit uit hè! Echt eer van je werk. Ik ben niet bang voor muizen en ook niet voor kikkers, maar als ik er onverwacht één zie maak ik ook altijd een schrikgeluid zeg maar

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Ellen,

  Ik kan met je mee voelen hoor,ik ben wel een beetje bang voor kikkers! Ze springen telkens zo onverwachts! Bbbrrr....bij ons zitten er ook al steeds in de tuin. Beetje eng!

  Lekker dat alles nu zo goed aan de groei is, niet??

  Groetjes van Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 5. "het verschietachtige" van padden is dat ze ook meestal ergens onder zitten, en dan nog meestal ergens waar je niks onder verwacht : een kassei, een doos, ... een zak potgrond ;-) gewoon aan 't wachten tot je ze vindt en schrikt ;-)

  BeantwoordenVerwijderen